Previous
Next

Ασύρματος Σαρωτής Χειρός KOAMTAC KDC185 (254000)

SKU A_06.002.512 MPN 254000
KOAMTAC KDC185, BT, 2D, USB-C, BT, RB (254000)

445,04 € Μέ ΦΠΑ

445,04 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Ασύρματος σαρωτής, 2D, Imager, USB-C, Bluetooth, Class Protection: IP65, Συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : μπαταρία, αφαιρούμενη μπαταρία, παραγγείλατε ξεχωριστά: βάση φόρτισης

Ο ασύρματος σαρωτής χειρός KOAMTAC KDC185 είναι ένα προηγμένο εργαλείο που σχεδιάστηκε για να προσφέρει αξιόπιστη και αποτελεσματική ανάγνωση δεδομένων. Με τη δυνατότητα ανάγνωσης 2D barcodes, αυτός ο σαρωτής εξασφαλίζει την ακρίβεια και την ασφάλεια που χρειάζεστε για την εργασία σας.

Ο σαρωτής διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία Imager, που του επιτρέπει να ανιχνεύει και να αναγνωρίζει γρήγορα και αξιόπιστα τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται στις πιο δημοφιλείς μορφές barcodes. Από QR codes και Data Matrix μέχρι UPC και EAN κωδικούς, αυτός ο σαρωτής αναγνωρίζει τα πάντα με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα.

Ο σαρωτής είναι επίσης εξοπλισμένος με θύρα USB-C και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth. Αυτό του επιτρέπει να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με κινητές συσκευές, όπως τα τηλέφωνα και τα tablet, για να επιτρέψει την άνετη και αποτελεσματική ανάγνωση barcode από οποιαδήποτε θέση.

Η κατηγορία ασφάλειας IP65 του σαρωτή προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, επιτρέποντάς του να αντέχει σε σκληρές συνθήκες χρήσης. Είτε βρίσκεστε σε μια απαιτητική επιχείρηση λιανικής εμπορίας, είτε σε ένα περιβάλλον αποθήκευσης ή παραγωγής, αυτός ο σαρωτής θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Η συσκευασία περιέχει την μπαταρία του σαρωτή, καθώς και μία αφαιρούμενη μπαταρία για αντικατάσταση κατά τη διάρκεια της χρήσης. Θα πρέπει να παραγγείλετε ξεχωριστά τη βάση φόρτισης για να επιτρέψετε ευέλικτη φόρτιση και αποθήκευση του σαρωτή.

Από ευκολία χρήσης μέχρι αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, ο ασύρματος σαρωτής χειρός KOAMTAC KDC185 είναι ένα αξιόπιστο και εύχρηστο εργαλείο που θα αυξήσει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια της εργασίας σας. Μην περιορίζεστε με την παραδοσιακή ανάγνωση barcode, αλλά επιλέξτε να επενδύσετε σε αυτόν τον προηγμένο σαρωτή για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Κατηγορία Cordless Scanners Μάρκα Koamtac Κωδικός A_06.002.512 MPN 254000
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 139
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Additional Features 2D
Connection interface USB
Protection Class IP65
Warranty in Months 12
KOAMTAC KDC185 254000
0
x
Product Comparison
Compare Now