Previous
Next

Ασύρματος Σαρωτής Χειρός Koamtac KDC80 (252000)

SKU A_06.003.597 MPN 252000
Koamtac KDC80, BT, 1D, USB-C, BT, NFC, disp. (252000)

233,93 € Μέ ΦΠΑ

233,93 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Ασύρματος σαρωτής, 1D, λέιζερ, συμπεριλαμβάνονται: οθόνη, USB-C, Bluetooth, NFC, Κλάση Προστασίας: IP42, Συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : μπαταρία

Ο ασύρματος σαρωτής χειρός Koamtac KDC80 είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες που χρειάζονται έναν αξιόπιστο και πρακτικό σαρωτή για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους. Με την τεχνολογία λέιζερ, αυτός ο σαρωτής μπορεί να διαβάσει γρήγορα και ακριβώς τους γραφικούς κωδικούς 1D, εξαλείφοντας τον κίνδυνο λάθους ανάγνωσης.

Ο σαρωτής διαθέτει οθόνη για να εμφανίζει τις πληροφορίες απευθείας στον χρήστη, κάνοντας τον εξαιρετικά ευκολοχρηστο. Με την υποστήριξη USB-C, Bluetooth και NFC, ο σαρωτής είναι συμβατός με πολλές συσκευές και βοηθά στην επίτευξη γρηγορότερων και ασφαλέστερων συνδέσεων.

Η κλάση προστασίας IP42 διασφαλίζει ότι ο σαρωτής είναι ανθεκτικός στη σκόνη και στο νερό, ενώ η συμπεριλαμβανόμενη μπαταρία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για ώρες χωρίς να χρειαστεί να ανησυχεί για αποστολές μπαταρίας.

Με τον ασύρματο σαρωτή χειρός Koamtac KDC80, η εργασία γίνεται πιο εύκολη και αποδοτική. Είναι ιδανικός για χρήση σε καταστήματα, αποθήκες, σούπερ μάρκετ, λογιστικά γραφεία και πολλά άλλα. Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός και ελαφρύς, καθιστώντας τον άνετο για μακροχρόνια χρήση.

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο και ευέλικτο σαρωτή χειρός, ο Koamtac KDC80 είναι η ιδανική επιλογή σας. Με τις προηγμένες λειτουργίες του και την ανθεκτική κατασκευή του, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας υποστηρίξει στις καθημερινές σας εργασίες και θα σας παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα.

Κατηγορία Cordless Scanners Μάρκα Koamtac Κωδικός A_06.003.597 MPN 252000
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 139
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Additional Features 1D NFC
Connection interface USB
Protection Class IP42
Warranty in Months 12
Koamtac KDC80
0
x
Product Comparison
Compare Now