ZebraDesigner 3 Pro P1109127
Previous
Next

Πρόγραμμα Εκτύπωσης Ετικετών ZebraDesigner 3 Pro (P1109127)

SKU A_06.001.457 MPN P1109127
ZebraDesigner 3 Pro, digital license key (P1109127)
259,48 €
με ΦΠΑ

209,26 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Το Zebra Designer 3 Pro Software, το κλειδί ψηφιακής άδειας, παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνεργάζεται με όλους τους εκτυπωτές zebra, περιλαμβάνει πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων και υποστηρίζει πολλούς τύπους γραφικών, περισσότερες πληροφορίες και λήψη demo στο www.zebra.com

_

Το Πρόγραμμα Εκτύπωσης Ετικετών ZebraDesigner 3 Pro είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τους εκτυπωτές Zebra. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια ετικετών, που θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματική εικόνα της επιχείρησής σας.

Το Zebra Designer 3 Pro διαθέτει μια ευέλικτη και ευανάγνωστη διεπαφή χρήστη, που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση και χρήση των πολλαπλών λειτουργιών του προγράμματος. Με την υποστήριξη για πολλούς τύπους γραφικών και τη δυνατότητα πρόσβασης σε βάσεις δεδομένων, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες με πλούσιο περιεχόμενο, όπως εικόνες, κείμενο και γραφικά.

Η υψηλής ποιότητας εκτύπωση που παρέχει το Zebra Designer 3 Pro διασφαλίζει ότι οι ετικέτες σας θα είναι ευκρινείς και ανθεκτικές στον χρόνο. Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες επεξεργασίας, που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις ετικέτες σας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Από την προσθήκη λογοτύπου και πεδίων μέχρι την επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη και επαγγελματική εμφάνιση για τις ετικέτες σας.

Με το Πρόγραμμα Εκτύπωσης Ετικετών ZebraDesigner 3 Pro, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια, δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα επαγγελματικές ετικέτες για την επιχείρησή σας. Είτε πρόκειται για προϊόντα, συσκευασίες, αποστολές ή οποιαδήποτε άλλα ανάγκες ετικετοποίησης, το Zebra Designer 3 Pro θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την ετικετοποίησή σας με αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα.

Κατηγορία Printer Software Μάρκα Zebra Κωδικός A_06.001.457 MPN P1109127
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 5301
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Warranty in Months 0
ZebraDesigner 3 Pro P1109127
0
x
Product Comparison
Compare Now