Addimat RFID Waiter Lock 07.205
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat RFID Waiter Lock (07.205)

SKU A_06.003.433 MPN 07.205
Addimat RFID Waiter Lock, USB, black (07.205)
167,51 €
με ΦΠΑ

135,09 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, USB (εξομοίωση RS232), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 0,5 m), αναγνώστης RFID, παραγγείλατε ξεχωριστά: RFID waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat RFID Waiter Lock (07.205) είναι μια προηγμένη λύση που επιτρέπει στους σερβιτόρους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την πρόσβασή τους σε κλειδωτές πελάτη και άλλες περιοχές περιορισμού. Με το pen lock, οι σερβιτόροι μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν τις πόρτες και να εκτελέσουν τις εργασίες τους με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα καλώδιο USB, μήκους 0,5 μέτρων, που επιτρέπει τη σύνδεση με υπολογιστή ή άλλες συσκευές. Επίσης, περιλαμβάνεται ένας αναγνώστης RFID, ο οποίος χρησιμοποιείται για την αναγνώριση των κλειδιών. Το κλειδί RFID waiter πρέπει να παραγγειλθεί ξεχωριστά.

Η εξωτερική εμφάνιση του προϊόντος είναι σε μαύρο χρώμα, δημιουργώντας έναν επαγγελματικό και διακριτικό τόνο. Η πρακτικότητα του προϊόντος και η εύκολη χρήση του το καθιστούν ιδανικό για εστιατόρια, καφετέριες και άλλα καταστήματα εστίασης.

Με αυτήν την προηγμένη τεχνολογία RFID, οι σερβιτόροι έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν αποτελεσματικά την πρόσβασή τους σε περιορισμένες περιοχές και να διαχειρίζονται την υπηρεσία αποτελεσματικά. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο απώλειας κλειδιών και επιτρέπει την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση των εργασιών τους.

Συνολικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat RFID Waiter Lock (07.205) είναι μια πρακτική και αξιόπιστη λύση που βοηθά τους σερβιτόρους να διαχειρίζονται την πρόσβασή τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση εστίασης που επιθυμεί να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία πελάτη.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.433 MPN 07.205
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Additional Features RFID
Connection interface RS232 USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat RFID Waiter Lock 07.205
0
x
Product Comparison
Compare Now