Addimat RFID Waiter Lock 07.214
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat RFID Waiter Lock (07.214)

SKU A_06.003.434 MPN 07.214
Addimat RFID Waiter Lock, USB, black (07.214)
167,51 €
με ΦΠΑ

135,09 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, USB (εξομοίωση RS232), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 1,4 m), αναγνώστης RFID, παραγγείλατε ξεχωριστά: RFID waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat RFID Waiter Lock είναι ένα προηγμένο σύστημα κλειδώματος για επαγγελματικούς σκοπούς. Σχεδιασμένο ειδικά για την επιχειρηματικότητα του κλάδου της καταστήματα εστίασης, αυτό το κλειδί σερβιτόρου προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια και πρακτικότητα.

Η κύρια λειτουργία αυτού του κλειδιού είναι να παρέχει ασφαλή πρόσβαση σε εξουσιοδοτημένα άτομα, όπως σερβιτόρους ή προσωπικό, για την αναπλήρωση ή αναγνώριση ελεγκτικών συσκευών και ηλεκτρονικών κλειδαριών. Με τη χρήση τεχνολογίας RFID, αυτό το κλειδί προσφέρει γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση για τους χρήστες.

Μία από τις κύριες λειτουργίες του κλειδιού είναι η δυνατότητα προγραμματισμού και διαχείρισης των κλειδιών του προσωπικού. Με τη χρήση του συμπεριλαμβανόμενου αναγνώστη RFID και του καλωδίου USB, οι υπεύθυνοι μπορούν να παρακολουθούν και να ανανεώνουν την πρόσβαση των κλειδιών, ενώ παράλληλα μπορούν να επαναφορτίζουν την μπαταρία του κλειδιού. Επιπλέον, η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει καλώδιο USB με μήκος 1,4 μέτρα για ευκολία χρήσης και ευελιξία.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat RFID Waiter Lock καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός επιχειρηματικού περιβάλλοντος, προσφέροντας αξιοπιστία, ασφάλεια και ευελιξία. Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με αυτό το προηγμένο κλειδί σερβιτόρου και απολαύστε ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία του προσωπικού σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.434 MPN 07.214
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Additional Features RFID
Connection interface RS232 USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat RFID Waiter Lock 07.214
0
x
Product Comparison
Compare Now