Addimat Waiter Lock 01.205
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (01.205)

SKU A_06.003.565 MPN 01.205
Addimat Waiter Lock (01.205)
48,04 €
με ΦΠΑ

38,74 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock (βάση), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (μήκος καλωδίου 0,5 m)

To κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (01.205) είναι ένα αξιόπιστο και πολύχρηστο εργαλείο που προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια στον χώρο εργασίας των σερβιτόρων. Αυτό το προϊόν αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας και της προστασίας τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο.

Το κλείδωμα σερβιτόρων Addimat Waiter Lock παρέχει μία αξιόπιστη λύση για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων των σερβιτόρων και για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτά. Με τη χρήση του κλειδώματος Addimat Waiter Lock, οι σερβιτόροι μπορούν να αποθηκεύουν ασφαλώς τα προσωπικά τους αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια και κλειδιά, ενώ είναι απασχολημένοι στη δουλειά τους.

Το κλείδωμα λειτουργεί με ένα καλώδιο, το οποίο έχει μήκος 0,5 μέτρων και συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Οι σερβιτόροι μπορούν εύκολα να κουμπώσουν το καλώδιο σε αντικείμενα και να το κλειδώσουν, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να επιτεθούν στα προσωπικά τους αντικείμενα θα αποτύχει.

Η αξία του κλειδώματος σερβιτόρων Addimat Waiter Lock συνίσταται στην αίσθηση ασφάλειας που παρέχει στους εργαζόμενους, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους στην αστυνομική βία και τις κλοπές. Επίσης, το κλείδωμα συμβάλλει στον περιορισμό των κινδύνων ασφαλείας όταν οι σερβιτόροι αποχωρούν από τον εργασιακό χώρο, εξασφαλίζοντας ότι οι προσωπικές τους περιουσίες θα παραμείνουν απασφαλείς κατά τη διάρκεια της απουσίας τους.

Συνολικά, το κλείδωμα σερβιτόρων Addimat Waiter Lock είναι μία αναγκαία επένδυση για κάθε επιχείρηση της επισιτιστικής βιομηχανίας, προάγοντας την ασφάλεια του προσωπικού και παρέχοντας αυξημένη προστασία για τα προσωπικά τους αντικείμενα. Μη διστάσετε να επενδύσετε σε αυτό το αξιόπιστο και χρήσιμο εργαλείο για την ασφάλεια των εργαζομένων σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.565 MPN 01.205
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 01.205
0
x
Product Comparison
Compare Now