Addimat Waiter Lock 01.365
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (01.365)

SKU A_06.003.552 MPN 01.365
Addimat Waiter Lock, black (01.365)
48,32 €
με ΦΠΑ

38,97 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock (βάση), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (μήκος καλωδίου 0.1m), χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα προϊόν που δίνει ασφάλεια και οργάνωση στον χώρο εργασίας των σερβιτόρων. Μέσω του μηχανισμού κλειδώματος, αποτρέπεται η ανεξουσιοδότητη πρόσβαση σε σημαντικούς χώρους και αντικείμενα, προστατεύοντας έτσι την ασφάλεια του εστιατορίου.

Η βάση, ή pen lock, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, εξασφαλίζει την τήρηση του κλειδιού με απόλυτη αξιοπιστία. Μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε τραπέζια ή άλλες επιφάνειες, βοηθώντας έτσι τον σερβιτόρο να έχει πάντα στη διάθεσή του το κλειδί. Το καλώδιο, με μήκος 0.1μ, παρέχεται επίσης, επιτρέποντας στον σερβιτόρο να φοράει το κλειδί κρεμασμένο από τον λαιμό του ή από την τσέπη του, για μεγαλύτερη άνεση.

Η μαύρη απόχρωση του κλειδιού προσδίδει στυλ και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα το καθιστά διακριτικό. Ο σερβιτόρος μπορεί να το φοράει προφανώς, χωρίς να τραβάει πάνω του την προσοχή των πελατών.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock έχει σχεδιαστεί με ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του επαγγελματία σερβιτόρου. Είναι αξιόπιστο, ανθεκτικό και εύχρηστο, βοηθώντας τον σερβιτόρο να εκτελεί τις εργασίες του με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Αν σας ενδιαφέρει η προσθήκη ασφάλειας και οργάνωσης στον χώρο εργασίας των σερβιτόρων, το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά του θα διαπιστώσετε ότι αξίζει κάθε ευρώ που θα επενδύσετε. Αγοράστε το και θα δείτε τη διαφορά που θα κάνει στην ομαλή λειτουργία του εστιατορίου σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.552 MPN 01.365
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 01.365
0
x
Product Comparison
Compare Now