Addimat Waiter Lock 01.805
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (01.805)

SKU A_06.002.264 MPN 01.805
Addimat Waiter Lock, RS232, black (01.805)
162,55 €
με ΦΠΑ

131,09 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, RS232, συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (RS232, μήκος καλωδίου 0,5 m), παραγγείλατε ξεχωριστά: waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα προϊόν που στοχεύει στην ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία στον κλάδο της εστίασης. Πρόκειται για ένα κλείδωμα σερβιτόρων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία pen lock, επιτρέποντας την αποτελεσματική και ασφαλή τήρηση ενός αριθμού κλειδιών.

Η εγκατάσταση και η χρήση του κλειδίου σερβιτόρου είναι πολύ εύκολη. Η συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή γίνεται μέσω της θύρας RS232 και παρέχεται καλώδιο μήκους 0,5 μέτρων. Το λογισμικό που χρειάζεται για την λειτουργία του κλειδιού παρέχεται δωρεάν.

Ένα πλεονέκτημα του κλειδίου σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ότι παρέχει μεγάλη ασφάλεια για τα κλειδιά που τηρούνται. Με τη χρήση του pen lock, μόνο οι κατόχοι του συγκεκριμένου κλειδιού μπορούν να ανοίξουν το κλείδωμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα κλειδιά θα είναι ασφαλή και προσβάσιμα μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα.

Επιπλέον, το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock διατίθεται σε μαύρο χρώμα, προσφέροντας έναν κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό. Είναι συμβατό με την Waiter pen, η οποία πωλείται ξεχωριστά και μπορεί να επιτρέψει στους σερβιτόρους να προσαρμόσουν το κλειδί στις προτιμήσεις τους.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο για την καθημερινή λειτουργία σε επιχειρήσεις εστίασης. Προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία στον χειρισμό των κλειδιών, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των εργαζομένων. Με την προσθήκη του κλειδιού σερβιτόρου Addimat Waiter Lock στον εξοπλισμό σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι κλειδία θα είναι ασφαλή και προστατευμένα κάθε στιγμή.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.002.264 MPN 01.805
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go Yes
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Connection interface RS232
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 01.805
0
x
Product Comparison
Compare Now