Addimat Waiter Lock 01.812
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (01.812)

SKU A_06.002.262 MPN 01.812
Addimat Waiter Lock, RS232, black (01.812)
162,37 €
με ΦΠΑ

130,94 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, RS232, συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (RS232, μήκος καλωδίου 2 m), παραγγείλατε ξεχωριστά: waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης. Με την τεχνολογία pen lock, αυτό το κλειδί προσφέρει προηγμένη ασφάλεια και προστασία για τους σερβιτόρους και το περιεχόμενο των κομψών και καλαίσθητων καροτσιών σέρβις.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα καλώδιο RS232 μήκους 2 μέτρων, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το κλειδί με το σύστημα πληροφοριών της επιχείρησής σας. Μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά το συμπληρωματικό στυλό που απαιτείται για τη λειτουργία του κλειδιού. Όσον αφορά το χρώμα, το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock παρουσιάζεται σε κομψό μαύρο χρώμα.

Αυτό το κλειδί είναι πραγματικά αναγκαίο για την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών. Επιτρέπει στους σερβιτόρους να έχουν πρόσβαση στο καρότσι σέρβις, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού και την προστασία της ποιότητας των υπηρεσιών σας.

Επιπλέον, το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και χρήση. Με το καλώδιο RS232 που παρέχεται, μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στο σύστημα παραγγελιοληψίας του επιχειρηματικού σας χώρου. Ανακτώντας αυτή τη συσκευή, οι σερβιτόροι σας θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν αποτελεσματικά και γρήγορα τις παραγγελίες των πελατών σας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ευχαρίστηση τους.

Δεδομένων όλων των παραπάνω πλεονεκτημάτων, το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι αδιαμφισβήτητα ένα αναγκαίο εργαλείο για κάθε σύγχρονο επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την απλή χρήση που προσφέρει, είναι η ιδανική επιλογή για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να παρέχετε αρίστη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.002.262 MPN 01.812
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface RS232
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 01.812
0
x
Product Comparison
Compare Now