Addimat Waiter Lock 01.975
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (01.975)

SKU A_06.003.432 MPN 01.975
Addimat Waiter Lock, USB, black (01.975)
127,65 €
με ΦΠΑ

102,94 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock (βάση), USB (πληκτρολόγιο), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 0.9m), χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα πολύ αξιόπιστο και ευέλικτο εργαλείο που δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να κλειδώνουν τα σημαντικά τμήματα του επιχειρηματικού τους χώρου και να διαχειρίζονται το προσωπικό τους με μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει το κλείδωμα σερβιτόρων, μια βάση pen lock και ένα πληκτρολόγιο USB. Η βάση pen lock παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε ένα στυλό για την ευκολότερη χρήση και την προστασία εναντίον απώλειας.

Η συσκευή παρέχει επίσης ένα καλώδιο USB μήκους 0,9 μέτρων, που σας επιτρέπει να συνδέετε εύκολα το πληκτρολόγιο σε έναν υπολογιστή ή άλλη συμβατή συσκευή. Αυτό επιτρέπει την εύκολη διαχείριση της συσκευής και τη μεταφορά δεδομένων.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η δυνατότητά του να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Μπορείτε να ορίσετε προνόμια πρόσβασης για κάθε κλειδί, ώστε να ελέγχετε ποιος έχει πρόσβαση σε ποια μέρη. Αυτό βοηθάει στην προστασία της καταστήματος και των πελατών σας, καθώς εξασφαλίζεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες περιοχές.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα αξιόπιστο και εύχρηστο εργαλείο που βοηθάει στην αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού σας και στην προστασία της επιχείρησής σας. Με τη συσκευή αυτή, μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των ασφαλείας των χώρων σας και να εξασφαλίσετε ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση σε περιορισμένες περιοχές. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτό το εργαλείο για την ασφάλεια και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.432 MPN 01.975
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 01.975
0
x
Product Comparison
Compare Now