Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (06.105)

SKU A_06.000.194 MPN 06.105
Addimat Waiter Lock, USB, black (06.105)
με ΦΠΑ

131,09 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, USB (πληκτρολόγιο), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 0,5 m), παραγγείλατε ξεχωριστά: waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο που προσθέτει ασφάλεια και οργάνωση στον τομέα της εστίασης. Με την ενσωματωμένη λειτουργία κλειδώματος σερβιτόρων, αυτό το προϊόν επιτρέπει στο προσωπικό να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει τα λογισμικά πωλήσεων με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό εξασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό θα έχει πρόσβαση στο σύστημα πωλήσεων, μειώνοντας τον κίνδυνο απάτης ή ανεπιθύμητων προσπαθειών εκμετάλλευσης.

Με την προέκταση USB και το πληκτρολόγιο, αυτό το κλειδί σερβιτόρου είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο σύστημα. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει ένα καλώδιο USB, μήκους 0,5 μέτρων, για ακόμα πιο εύκολη σύνδεση με τον υπολογιστή σας.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock διαθέτει επίσης και θήκη για τη μολυβοθήκη, ώστε να έχετε το μολύβι πάντα στην εμβέλειά σας. Αυτό επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εγγραφή των παραγγελιών ή των αιτημάτων των πελατών.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock παρέχει εύκολη πρόσβαση, αξιοπιστία και ασφάλεια στον καθημερινό χειρισμό των εργασιών σας. Η μαύρη απόχρωση του κλειδιού προσθέτει μία διακριτική και κομψή πινελιά στον εξοπλισμό σας.

Για να ολοκληρώσετε το πακέτο σας, μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά το μολύβι σερβιτόρου που ταιριάζει απόλυτα με το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για έναν απροβλημάτιστο και αποτελεσματικό χειρισμό των καθηκόντων σας.

Επιλέξτε το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock και επωφεληθείτε από την αξιοπιστία, την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρει. Αυξήστε την παραγωγικότητα και βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας με αυτό το πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.000.194 MPN 06.105
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 06.105
0
x
Product Comparison
Compare Now