Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (06.114)

SKU A_06.000.192 MPN 06.114
Addimat Waiter Lock, USB, black (06.114)
με ΦΠΑ

131,09 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, USB (πληκτρολόγιο), συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 1,4 m), παραγγείλατε ξεχωριστά: waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και αξιόπιστο προϊόν που θα διευκολύνει την εργασία και θα βελτιώσει την ασφάλεια των σερβιτόρων σας. Το προηγμένο σύστημα κλειδώματος εξασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις απαραίτητες λειτουργίες και πληροφορίες.

Το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock διαθέτει συμπαγή σχεδίαση και αξιόπιστη κατασκευή, που το καθιστούν ιδανικό για την καθημερινή χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και ξενοδοχεία. Επιπλέον, το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock προσφέρει επιπλέον ασφάλεια με τη χρήση ενός κωδικού πρόσβασης, που διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Κλειδιού Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι η δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή μέσω θύρας USB. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν αναφορές και στατιστικά δεδομένα, καθιστώντας ευκολότερη την εποπτεία και τη διαχείριση των πωλήσεων.

Επιπλέον, το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock περιλαμβάνει καλώδιο USB μήκους 1,4 μέτρων για εύκολη σύνδεση και φόρτιση. Αυτό σας εξασφαλίζει την ανεξέλεγκτη πρόσβαση στο σύστημα χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον αξεσουάρ.

Το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock προορίζεται για επαγγελματίες στην εστιατορική βιομηχανία που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αξιόπιστο και εύχρηστο εργαλείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας στην εργασία τους. Με το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι οι προσωπικές και οι εταιρικές σας πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς και η εργασία σας γίνεται πιο οργανωμένη και αποδοτική.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.000.192 MPN 06.114
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 06.114
0
x
Product Comparison
Compare Now