Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.205)

SKU A_06.000.195 MPN 08.205
Addimat Waiter Lock, BT, black (08.205)
με ΦΠΑ

190,01 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, Bluetooth, συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 0,5 m), παραγγείλατε ξεχωριστά: waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.205) είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο που θα αξιοποιήσει κάθε σερβιτόρος στον χώρο εργασίας του. Αυτό το κλειδί προσφέρει μια εξαιρετική λύση για την ασφάλεια των γραφείων και των ντουλαπιών σας καθώς επίσης και των εσόδων και των παραγγελιών σας. Με τη χρήση ενός ειδικού κλειδώματος που βασίζεται σε μια αναγνωριστική κάρτα ή σε ένα κωδικό πρόσβασης, αυτό το κλειδί σας επιτρέπει να προστατεύετε την προϊόντα και τις αξίες σας από τους ανεξουσίαστους.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Bluetooth σας επιτρέπει να συνδέσετε αυτό το κλειδί με το smartphone ή το tablet σας, προσφέροντας έτσι εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο σύστημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "pen lock", καταχωρώντας εύκολα παραγγελίες και αποφεύγοντας τον αχρείαστο περίπλοκο διάλογο με τον πελάτη.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.205) περιλαμβάνει ένα καλώδιο USB μήκους 0,5 μέτρων για εύκολη φόρτιση και σύνδεση με τη συσκευή σας. Έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινή χρήση.

Οι σερβιτόροι είναι οι καίτεροι της επιτυχίας μας και το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.205) θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την επιχείρησή σας και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις παραγγελίες και τις πληρωμές. Με την προσθήκη του κλειδιού σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.205) στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, θα απολαύσετε την ασφάλεια, την άνεση και την αποτελεσματικότητα κάθε μέρα. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.205) και εξασφαλίστε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα που αξίζετε.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.000.195 MPN 08.205
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface Bluetooth USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 08.205
0
x
Product Comparison
Compare Now