Addimat Waiter Lock 08.214
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.214)

SKU A_06.000.196 MPN 08.214
Addimat Waiter Lock, BT, black (08.214)
235,61 €
με ΦΠΑ

190,01 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Κλείδωμα σερβιτόρων, pen lock, Bluetooth, συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία : καλώδιο (USB, μήκος καλωδίου 1,4 m), παραγγείλατε ξεχωριστά: waiter pen, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.214) είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και αξιόπιστο προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για να προστατεύει τα προσωπικά αντικείμενα των σερβιτόρων και να εξασφαλίζει μια αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού.

Το συστηματικό κλείδωμα με τη χρήση του Addimat Waiter Lock επιτρέπει στο προσωπικό να κλειδώνει τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και άλλα αξεσουάρ, με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν πλήρη έλεγχο και πρόσβαση στα προσωπικά τους αντικείμενα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασφάλεια από τυχόν κλοπές ή απώλειες.

Με τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth, το κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock είναι επίσης συμβατό με κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τα κλειδιά σας με τη βοήθεια του smartphone σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για περιττά κλειδιά ή μπρελόκ.

Συμπεριλαμβάνεται ένα καλώδιο USB μήκους 1,4 μέτρων για να μπορείτε να φορτίσετε και να συνδεθείτε με το κλειδί σας, ενώ το χρώμα του είναι μαύρο για να ταιριάζει με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αγοράζοντας ένα κλειδί σερβιτόρου Addimat Waiter Lock (08.214), επενδύετε σε ένα εργαλείο που έχει σκοπό να διευκολύνει την εργασία σας και να σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αξίζει να προστατεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα εξασφαλίσει τον έλεγχο και την άνεσή σας κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.000.196 MPN 08.214
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface Bluetooth USB
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat Waiter Lock 08.214
0
x
Product Comparison
Compare Now