Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen black (01.410)

SKU A_06.003.566 MPN 01.410
Addimat waiter pen black, programmable (01.410)

12,89 € Μέ ΦΠΑ

12,89 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Waiter pen, ελεύθερα προγραμματιζόμενο, χρώμα: μαύρο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen προσφέρει μία άκρως απαραίτητη και βολική λύση για κάθε σερβιτόρο. Με το μαύρο χρώμα του, αποπνέει κλασικότητα και φινέτσα. Αλλά τι κάνει ακριβώς αυτό το κλειδί και γιατί αξίζει την προσοχή μας;

Οι σερβιτόροι αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις στον χώρο εργασίας τους. Η αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία τους. Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen έρχεται να βοηθήσει σε αυτήν την αποστολή. Το ελεύθερα προγραμματιζόμενο κλειδί δίνει τη δυνατότητα στον σερβιτόρο να εκτελεί αποστολές με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Μπορεί να προγραμματιστεί για να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες κάθε εστιατορίου ή μπαρ, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο μαύρος χρωματισμός του κλειδιού του προσδίδει επιπλέον αξία και κομψότητα. Με το Addimat waiter pen, ο σερβιτόρος μπορεί να εντυπωσιάσει τους πελάτες και να εξυπηρετήσει με στυλ και επαγγελματισμό. Εκτός αυτού, η συνδυαστική χρήση του κλειδιού με άλλα αξεσουάρ, όπως ένα αλυσιδάκι ή ένα σφουγγαράκι, δημιουργεί μία πρακτική και οργανωμένη λύση.

Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία του, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen εξασφαλίζει αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δυνατότητα προγραμματισμού του εξασφαλίζει ότι ο σερβιτόρος θα μπορεί πάντα να πραγματοποιεί εργασίες με ακρίβεια και ταχύτητα. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίαση του κλειδιού εξασφαλίζει άνεση και άνευ προβλημάτων χρήση.

Εν κατακλείδι, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προκλήσεις των επαγγελματιών σερβιτόρων. Με την έξυπνη του λειτουργία, το κομψό σχεδιασμό και την αξιόπιστη απόδοση, αποτελεί μία αναντικατάστατη βοήθεια για κάθε σέρβις. Συνολικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen είναι ένα αξιόπιστο, προηγμένο και ευέλικτο εργαλείο που αυξάνει την παραγωγικότητα και την ευκολία του καθημερινού έργου του επαγγελματία σερβιτόρου.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.566 MPN 01.410
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Color Black
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen black 01.410
0
x
Product Comparison
Compare Now