Addimat waiter pen blue 60.070
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen blue (60.070)

SKU A_06.003.562 MPN 60.070
Addimat waiter pen blue (60.070)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: μπλε

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen blue (60.070) είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Η μοναδική σχεδίασή του το καθιστά πολύ ευκολοχρηστό και πρακτικό για κάθε χρήση. Έχει σχήμα ενός μολυβιού, με μπλε χρώμα που προσδίδει κομψότητα και στυλ.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του κλειδιού σερβιτόρου Addimat waiter pen blue είναι ο τρόπος λειτουργίας του. Με τη χρήση ενός κωδικού-κλειδιού, γίνεται πολύ εύκολα διαχείριση του κλειδιού, επιτρέποντας την είσοδο σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε καταστήματα εστίασης, όπου η ασφάλεια και ο έλεγχος της πρόσβασης είναι πολύ σημαντικά.

Πέρα από την ασφάλεια, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen blue επίσης προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Η σχεδίασή του το καθιστά εργονομικό και εύκολο στο κράτημα, ενώ έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στη χρήση καθημερινά. Επιπλέον, διαθέτει ένα ενσωματωμένο γραφίδι που διευκολύνει την εργασία στο μαγαζί.

Το μπλε χρώμα του κλειδιού σερβιτόρου Addimat waiter pen blue το καθιστά επίσης πολύ εύκολο να το αναγνωρίσετε και να μην το χασούν οι εργαζόμενοι στο μαγαζί. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια στον εντοπισμό του κλειδιού και εξασφαλίζει ότι θα είναι πάντα στη διάθεση του προσωπικού.

Συνολικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen blue είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια, άνεση και ευκολία στη χρήση. Είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία σερβιτόρο και είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας εργασία. Προτιμήστε το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen blue για την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε σερβιτόρο.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.562 MPN 60.070
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go Yes
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Ναί
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Color Blue
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen blue 60.070
0
x
Product Comparison
Compare Now