Addimat waiter pen brown
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen brown (60.020)

SKU A_06.003.557 MPN 60.020
Addimat waiter pen brown (60.020)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: καφέ

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen σε καφέ χρώμα είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο που δίνει στους σερβιτόρους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται με ασφάλεια τις κινήσεις τους χωρίς την ανάγκη για κλειδί. Αυτό τους επιτρέπει να είναι πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί, καθώς δεν χάνουν χρόνο αναζητώντας το κλειδί τους. Είναι ένα ανθεκτικό εργαλείο που θα κρατήσει για πολύ καιρό και δεν χρειάζεται συντήρηση ή αντικατάσταση.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen έχει ένα ελκυστικό σχεδιασμό που ταιριάζει τέλεια με το καφέ χρώμα του. Αυτό το κλειδί δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και στυλάτο και κομψό. Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός και ευχάριστος στη χρήση, διευκολύνοντας τους χρήστες να το χρησιμοποιούν για μεγάλες περιόδους χωρίς να κουράζονται.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen παρέχει ασφάλεια και προστασία από ανεπιθύμητη πρόσβαση. Με το μη διαχειρίσιμο κωδικό-κλειδί, οι σερβιτόροι μπορούν να είναι βέβαιοι ότι μόνο αυτοί θα έχουν πρόσβαση στο κλειδί τους. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι κινήσεις τους θα παραμείνουν εμπιστευτικές και αποτρέπει τυχόν απώλεια ή κλοπή του κλειδιού.

Επιπλέον, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen είναι ένα προεξοχότητα στον χώρο της εστίασης. Οι επιχειρήσεις μπορούν να το προσθέσουν στην εξοπλιστική τους λίστα για να προσφέρουν μία προηγμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους. Το κλειδί αυτό αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των επαγγελματιών σερβιτόρων και προσφέρει μία άνετη δυνατότητα διαχείρισης τους κινήσεών τους.

Συνοψίζοντας, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen σε καφέ χρώμα είναι ένα έξυπνο και πρακτικό εργαλείο που παρέχει ασφάλεια, αξιοπιστία και ευκολία στους επαγγελματίες σερβιτόρους. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και τον ελκυστικό σχεδιασμό του, προσφέρει μία εξέχουσα εμπειρία χρήσης και αναβαθμίζει τον επαγγελματικό τους ρόλο. Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που αναζητούν μία εφαρμογή υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.557 MPN 60.020
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Color Brown
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen brown
0
x
Product Comparison
Compare Now