Addimat waiter pen green 60.030
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen green (60.030)

SKU A_06.003.558 MPN 60.030
Addimat waiter pen green (60.030)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: πράσινο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen green είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος εξοπλισμός για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Αυτό το εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις εργασίες σας, εξαλείφοντας τον χρόνο που απαιτείται για την αναζήτηση των κλειδιών.

Αυτό το κλειδί σερβιτόρου είναι μη διαχειρίσιμο, δηλαδή δεν μπορεί να ανοίξει με βολή. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με τη χρήση ενός κωδικού-κλειδιού. Αυτό προσφέρει μια καλύτερη ασφάλεια για την αποθήκευση και τη χρήση των κλειδιών.

Το Addimat waiter pen green ξεχωρίζει από τα άλλα κλειδιά σερβιτόρου με το φωτεινό πράσινο χρώμα του. Αυτό το χρώμα το καθιστά ευκρινές και εύκολο να αναγνωριστεί από τους χρήστες, επιτρέποντάς τους να εντοπίσουν εύκολα το κλειδί και να το χρησιμοποιήσουν μετά την εξυπηρέτηση των πελατών.

Αυτό το κλειδί σερβιτόρου είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την οργάνωση και την αποτελεσματική διαχείριση των κλειδιών. Με τη χρήση αυτού του εργαλείου, οι σερβιτόροι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στα κλειδιά που χρειάζονται για τις εργασίες τους, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόπο.

Το Addimat waiter pen green είναι αξιόπιστο, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Η ποιότητα κατασκευής του και η άψογη λειτουργία του το καθιστούν ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να αντέξει στις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Αναβαθμίστε την επαγγελματική σας εμπειρία με το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen green. Με αυτό το εργαλείο, θα επιτυγχάνετε τη μέγιστη αποδοτικότητα και ευελιξία στη διαχείριση των κλειδιών σας, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής εξοπλιστικής σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.558 MPN 60.030
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go Yes
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Ναί
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen green 60.030
0
x
Product Comparison
Compare Now