Addimat waiter pen grey 60.050
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen grey (60.050)

SKU A_06.003.560 MPN 60.050
Addimat waiter pen grey (60.050)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: γκρι

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen grey είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Η ευφυής σχεδίαση και η προηγμένη τεχνολογία του το καθιστούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής δραστηριότητας ενός σερβιτόρου.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Addimat waiter pen είναι ο ασύρματος έλεγχος και οι δυνατότητες που προσφέρει. Το μη διαχειρίσιμο κλειδί-κλειδί του συστήματος εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια και προστασία από ανεπιθύμητη παρέμβαση. Επιπλέον, η γκρι απόχρωση του κλειδιού προσδίδει έναν κομψό και επαγγελματικό χαρακτήρα.

Με το Addimat waiter pen, ο σερβιτόρος μπορεί να ελέγχει γρήγορα και αποτελεσματικά την πρόσβαση σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης, όπως αποθήκες, αποχωρητήρια ή ακόμη και τουαλέτες. Επίσης, μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα του εργατικού δυναμικού, καθώς αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες καθυστερήσεις και οι λάθος πρόσβαση στους χώρους.

Η αξία του Addimat waiter pen είναι απαράμιλλη. Η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους αναγκαίους χώρους εξυπηρέτησης διευκολύνει την εργασία κάθε εργαζομένου και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του καταστήματος. Επιπλέον, η υψηλή ασφάλεια που παρέχει το κλειδί βοηθά στη διατήρηση της εχεμύθειας και την προστασία των αντικειμένων και των χώρων.

Συνολικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen grey είναι ένα αξιόπιστο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σερβιτόρο. Εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση σε περιορισμένους χώρους και προστατεύει την ασφάλεια και το απορρήτου του καταστήματος. Με το Addimat waiter pen, η καθημερινή εργασία γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική, ενώ διατηρείται η επιχειρηματική επιτυχία και η ικανοποίηση των πελατών.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.560 MPN 60.050
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Color Grey
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen grey 60.050
0
x
Product Comparison
Compare Now