Addimat waiter pen orange 60.060
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen orange (60.060)

SKU A_06.003.561 MPN 60.060
Addimat waiter pen orange (60.060)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: πορτοκαλί

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen orange (60.060) είναι ένα προϊόν που συνδυάζει υψηλή αξία και εξαιρετική χρηστικότητα για τους επαγγελματίες στην κατηγορία της εστίασης. Με το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα του, δεν θα χαθεί εύκολα και θα προσθέσει μια διαχρονική πινελιά χαράς και ζωντάνιας στην εργασιακή σας πορεία.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen orange (60.060) είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και αποτελεί ιδανική λύση για όσους επαγγελματίες θέλουν να προστατεύουν τα προϊόντα τους και να διατηρούν απόλυτη ασφάλεια για την επιχείρησή τους. Η μη διαχείριση με κωδικό-κλειδί διασφαλίζει ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα και τα χρήματα της επιχείρησης. Αυτό συμβάλλει στην πρόληψη των κλοπών και των απωλειών, καθιστώντας το προϊόν αυτό έναν απαραίτητο σύμμαχο για την ευτυχή και επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Επιπλέον, η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος προσδίδει έναν αέρα διασκέδασης και επαγγελματισμού, δημιουργώντας μια αίσθηση ευκολίας και προσαρμοστικότητας κατά την εργασία σας. Όπου και αν βρίσκεστε, το πορτοκαλί χρώμα θα ξεχωρίζει και θα δημιουργεί αίσθηση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πελάτες και το προσωπικό.

Τέλος, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen orange (60.060) είναι εξαιρετικά ευέλικτο, επιτρέποντάς σας να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Με το μη διαχειρίσιμο σύστημα με κωδικό-κλειδί, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό ανά περίπτωση για επιπρόσθετη ασφάλεια. Επίσης, η εύκολη χρήση και η εργονομική σχεδίαση του προϊόντος το καθιστούν ιδανικό για την καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον εστίασης. Αυτό το προϊόν είναι μια αξιόπιστη, ασφαλής και πρακτική επιλογή για τους επαγγελματίες στην εστίαση που αναζητούν ένα προϊόν αξιοπιστίας και ποιότητας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.561 MPN 60.060
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go Yes
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Color Orange
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen orange 60.060
0
x
Product Comparison
Compare Now