Addimat waiter pen red 60.080
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen red (60.080)

SKU A_06.003.563 MPN 60.080
Addimat waiter pen red (60.080)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: κόκκινο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen red είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και αξιόπιστο εργαλείο που προορίζεται για επαγγελματίες σερβιτόρους. Με την κόκκινη απόχρωσή του, δίνει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση στο προσωπικό της εστίασης.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός και ευέλικτος. Με τον κωδικό-κλειδί που παρέχεται, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν με ασφάλεια το κλειδί. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες του κλειδιού, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen red είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, που το καθιστούν ανθεκτικό και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Επίσης, η εργονομική σχεδίασή του εξασφαλίζει ότι είναι εύκολο να χειριστείτε και άνετο να κρατήσετε, ακόμα και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Από την άποψη της αξίας, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen red είναι απαραίτητο εργαλείο για οποιονδήποτε επαγγελματία σερβιτόρο. Με τον αδιάβροχο σχεδιασμό του, μπορεί να αντέξει σε ακραίες συνθήκες όπως υγρασία και πτώσεις, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροζωία του.

Τέλος, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen red διαθέτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές εργασίες όπως να ανοίξει μπουκάλια, να ανάψει αναπτήρες ή ακόμα και να διαχειριστεί τον προμηθευτή πληροφορίες.

Συνολικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen red είναι ένα αξιόπιστο και πολύχρηστο εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια, αξιοπιστία και απόλυτη ευκολία στους επαγγελματίες σερβιτόρους. Αναβαθμίστε την εργαλειοθήκη σας με αυτό το κλειδί και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.563 MPN 60.080
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go Yes
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Ναί
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Color Red
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen red 60.080
0
x
Product Comparison
Compare Now