Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen violet (60.090)

SKU A_06.003.564 MPN 60.090
Addimat waiter pen violet (60.090)

13,64 € Μέ ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: βιολετί

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen violet (60.090) είναι ένα κομψό και λειτουργικό εργαλείο που προσφέρει αξία και άνεση σε κάθε επαγγελματία του κλάδου της εστίασης και της φιλοξενίας. Ο συνδυασμός του βιολετί χρώματος και του μοναδικού σχεδιασμού του καθιστά μια εμφανίσιμη και εύκολα αναγνωρίσιμη επιλογή για κάθε εργάτη στον χώρο της εστίασης.

Αυτό το κλειδί έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει απλότητα και αξιοπιστία. Δεν απαιτείται καμία ειδική διαχείριση με κωδικούς και κλειδιά, απλά πρέπει να έχετε το κλειδί μαζί σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ευκολότερα από ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας με στυλ και ταχύτητα, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάσετε την προσοχή σας σε τυπικές διαδικασίες.

Το Addimat waiter pen διαθέτει επίσης μια πολύ στιβαρή κατασκευή που εγγυάται μακροχρόνια χρήση. Είναι ιδανικό για τον επαγγελματία που αναζητά ένα αξιόπιστο εργαλείο που θα αντέξει τις απαιτήσεις της καθημερινής του εργασίας. Είτε είστε σε ένα εστιατόριο, ένα μπαρ, ένα καφέ ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, το κλειδί αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να διατηρείτε την παροχή των υπηρεσιών σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Επιπλέον, η εντυπωσιακή βιολετί απόχρωση του προϊόντος προσθέτει μια διακριτική και μοδάτη πινελιά στην εμφάνιση σας. Αυτό το κλειδί αποτελεί ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας και θα σας διακρίνει από τον ανταγωνισμό.

Συνοπτικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen violet (60.090) είναι ένα πρακτικό, αξιόπιστο και μοδάτο εργαλείο που θα σας διευκολύνει στην εξυπηρέτηση των πελατών σας. Με τον συνδυασμό της λειτουργικότητας και της στυλάτης εμφάνισης, αυτό το κλειδί αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση για κάθε επαγγελματία του κλάδου της εστίασης και της φιλοξενίας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.564 MPN 60.090
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen violet 60.090
0
x
Product Comparison
Compare Now