Addimat waiter pen white 60.010
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen white (60.010)

SKU A_06.003.556 MPN 60.010
Addimat waiter pen white (60.010)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: λευκό

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen white (60.010) είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του χώρου εστίασης σας. Με αυτό το κλειδί, οι σερβιτόροι σας θα έχουν γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε διάφορες περιοχές του εστιατορίου, όπως τα ταμεία, τα μπαρ ή τις κλειστές περιοχές.

Η λευκή απόχρωση του κλειδιού προσδίδει έναν καθαρό και επαγγελματικό χαρακτήρα στο προϊόν, ταιριάζοντας τέλεια με τον αισθητικός του χώρου εστίασης. Είναι επίσης αρκετά μικρό και ελαφρύ, γεγονός που το καθιστά ευκολοφόρετο για τους σερβιτόρους.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen white (60.010) λειτουργεί με έναν μη διαχειρίσιμο κωδικό-κλειδί, προσφέροντας έτσι ασφάλεια και ευελιξία. Ο κωδικός είναι γνωστός μόνο στους εξουσιοδοτημένους χρήστες, εξασφαλίζοντας έτσι ότι μόνο αυτοί έχουν πρόσβαση στους ευαίσθητους χώρους του εστιατορίου.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του κλειδιού είναι η ευκολία χρήσης. Οι σερβιτόροι σας θα μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν πόρτες με άνεση και ταχύτητα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και επιτρέπει στο προσωπικό να επικεντρωθεί σε άλλες σημαντικές εργασίες.

Επιπλέον, αυτό το κλειδί σερβιτόρου είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό στη χρήση. Θα σας δώσει εξαιρετικές επιδόσεις για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας έτσι την επένδυσή σας. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί και διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Συνολικά, το κλειδί σερβιτόρου Addimat waiter pen white (60.010) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχημένη λειτουργία του εστιατορίου σας. Με τη συνδυασμένη αξία της ασφάλειας και της ευκολίας χρήσης, αυτό το κλειδί θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον χώρο σας και να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.556 MPN 60.010
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Color White
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen white 60.010
0
x
Product Comparison
Compare Now