Addimat waiter pen yellow 60.040
Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat waiter pen yellow (60.040)

SKU A_06.003.559 MPN 60.040
Addimat waiter pen yellow (60.040)
16,91 €
με ΦΠΑ

13,64 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μη διαχειρίσιμο με κωδικό-κλειδί, χρώμα: κίτρινο

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε σερβιτόρο. Η εύχρηστη και αποτελεσματική του σχεδίαση το καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές σας εργασίες στον κατάλογο.

Από τη στιγμή που θα το κρατήσετε στα χέρια σας, θα αισθανθείτε αμέσως την ποιότητα του προϊόντος. Η ανθεκτική κατασκευή του και η άριστη ποιότητα υλικών του εγγυώνται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Ο κίτρινος χρωματισμός του δίνει μια φρέσκια και πρωτόγνωρη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα είναι ευδιάκριτος και εύκολος να αναγνωριστεί από τους άλλους.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους πελάτες σας με άνεση και ακρίβεια. Το μη διαχειρίσιμο σύστημα με κωδικό-κλειδί εξασφαλίζει την ασφάλεια των πληροφοριών και των παραγγελιών σας, καθώς μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση σε αυτές. Αυτό προσφέρει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας στους πελάτες σας.

Επιπλέον, η εργονομική σχεδίαση και η άνετη λαβή του κλειδιού σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιείτε για μεγάλες περιόδους χωρίς κόπο ή κόπωση. Το μικρό μέγεθος του σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίσταση.

Το κλειδί σερβιτόρου Addimat είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία σερβιτόρο που επιθυμεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν επίπεδο εξυπηρέτησης. Η αξία και η χρηστικότητα του προϊόντος είναι πραγματικά αξιοσημείωτες. Απόλαυσε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει το κλειδί σερβιτόρου Addimat και ξεχώρισε από τους άλλους.

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.003.559 MPN 60.040
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Color Yellow
Warranty in Months 12
Addimat waiter pen yellow 60.040
0
x
Product Comparison
Compare Now