Previous
Next

Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiters Pin (01.400)

SKU A_06.005.520 MPN 01.400
Addimat Waiters Pin (01.400)
με ΦΠΑ

13,75 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Μαγνητικό κλειδί για παράλληλους αναγνώστες, 1 τεμάχιο

Το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiters Pin (01.400) είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την τεχνολογία με την αξιοπιστία, προσφέροντας μία αποτελεσματική λύση για τον έλεγχο πρόσβασης σε παράλληλους αναγνώστες. Αποτελείται από ένα μαγνητικό κλειδί που είναι σχεδιασμένο για να παρέχει εύκολη και αποτελεσματική λειτουργία.

Η χρησιμότητα του Κλειδιού Σερβιτόρου Addimat Waiters Pin αναδεικνύεται από τη δυνατότητά του να διευκολύνει τον έλεγχο πρόσβασης σε περιοχές που απαιτούν ασφάλεια και αξιόπιστο έλεγχο πρόσβασης. Μέσω ενός απλού κινήματος, ο σερβιτόρος μπορεί να ανοίξει πόρτες ή να αποκτήσει πρόσβαση σε κρίσιμες περιοχές, βοηθώντας έτσι στη βελτίωση της εργασιακής ροής και τη μείωση του χρόνου αναμονής.

Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του Κλειδιού Σερβιτόρου Addimat Waiters Pin εξασφαλίζει τη μακροχρόνια λειτουργία του, ενώ η εύκολη εγκατάσταση και χρήση του το καθιστούν ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις ασφαλείας.

Το Κλειδί Σερβιτόρου Addimat Waiters Pin αποτελεί λοιπόν ένα αξιόπιστο εργαλείο που συνδυάζει την καινοτομία με την απλότητα χρήσης, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση για τον έλεγχο πρόσβασης και τη βελτίωση της ασφάλειας σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Αναβαθμίστε την εργασιακή σας διαδικασία με αυτό το κορυφαίο προϊόν τεχνολογίας!

Κατηγορία Waiter Key Solutions Μάρκα Addimat Κωδικός A_06.005.520 MPN 01.400
Shop_Eng 1
Shop_Eng_Be No
Shop_Eng_Sk No
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go No
Google_Cat_ID 1974
Με-Εκπτωση Οχι
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Connection interface Parallel
Warranty in Months 0
0
x
Product Comparison
Compare Now