Previous
Next

Συρτάρι Ταμειακής Star mPOP (39655290)

SKU A_06.004.027 MPN 39655290
Star mPOP, USB-C, BT (IOS), white (39655290)

504,37 € Μέ ΦΠΑ

406,75 € Χωρίς ΦΠΑ

Χαμηλή διαθεσιμότητα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2102583640

Συρτάρι ταμείου με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων, μπροστινό άνοιγμα, διαστάσεις (WXHXD): 308x100x300mm, 4 θήκες χαρτονομισμάτων, 6/8 θήκες κερμάτων, 1 θήκη αποδείξεων, εκτύπωση: άμεσης θερμικής εκτύπωσης, πλάτος μέσων (μέγιστη. Max.): 50 mm, ταχύτητα (max.): 100 mm/s, διεπαφή: 1x Slave USB, 2x Host USB (0,5A), 2x Host USB (1,5A), USB-C, Bluetooth (iOS). Συμπεριλαμβάνονται: Καλώδιο τροφοδοσίας (ΕΕ, Ηνωμένο Βασίλειο), καλώδιο USB-C (λευκό), βάση διπλής όψης, ρολό χαρτιού, χρώμα: λευκό

Το συρτάρι ταμείας Star mPOP είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που συνδυάζει ένα συρτάρι ταμείου με έναν ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων. Αυτή η καινοτόμος σχεδίαση σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να διευκολύνετε την αγοραπωλησία σας. Μέσα από τη μοντέρνα εμφάνιση του, το συρτάρι αυτό προσφέρει μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις που ταυτόχρονα χρειάζονται το ταμείο και τον εκτυπωτή για τις πωλήσεις τους.

Αυτό το συρτάρι ταμείου έχει επτά θήκες για νομίσματα και χαρτονομίσματα, καθώς και μια θήκη για αποδείξεις. Η άμεση θερμική εκτύπωση εξασφαλίζει γρήγορες και αξιόπιστες αποδείξεις, ενώ η μέγιστη πλάτος μέσων επιτρέπει τη χρήση ευρείας γκάμας από αποδείξεις. Με μια ταχύτητα εκτύπωσης 100 mm/s, η εκτύπωση είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Αυτό το συρτάρι ταμείου διαθέτει διάφορες διεπαφές όπως USB-C, Bluetooth και USB θύρες. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε το συρτάρι με διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές, ταμεία και smartphones. Επιπλέον, η παρεχόμενη βάση διπλής όψης σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το συρτάρι και στην οριζόντια και στην κατακόρυφη θέση.

Αυτό το συρτάρι ταμείου είναι ένα αξιόπιστο και διαρκές προϊόν, σχεδιασμένο για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Με το λευκό χρώμα του, προσφέρεται και για εξωτερική χρήση, προσαρμοζόμενο σε οποιοδήποτε στυλ και διακόσμηση καταστήματος.

Εάν ψάχνετε για ένα μοντέρνο και πρακτικό σύστημα ταμείου, το συρτάρι ταμείου Star mPOP είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την εξαιρετική λειτουργικότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, αυτό το συρτάρι ταμείου θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε τις πωλήσεις σας και να αυξήσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Κατηγορία Front Opening Μάρκα Star Micronics Europ Κωδικός A_06.004.027 MPN 39655290
Shop_Eng Yes
Shop_Eng_Be Yes
Shop_Eng_Sk Yes
Shop_Eng_Sh No
Shop_Eng_Go Yes
Google_Cat_ID 4283
Με-Εκπτωση Ναί
Shop_Eng_Sk_Availability Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες
Cyber Week Product No
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Additional Features Direct Thermal
Connection interface USB
Print Technology direct thermal
Color White
Warranty in Months 24
Star mPOP
0
x
Product Comparison
Compare Now